Få mere ud af din trailer eller find et praktisk el-spil til bådtraileren | Køb en robotplæneklipper inkl. installation - nemmere bli'r det ikke!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

PRISMATCHALLE PRODUKTER

TRAILERE
HAVEMASKINER
TILBEHØR
Prof-shoppen

På Prof-Shoppens Black Days kan du med fordel opgradere din trailer med godt tilbehør og nye reservedele - dem får du op til 60% rabat på hos os.

Mangler du en ny trailer af høj kvalitet, så husk også, at vi giver 20% rabat på de stærke specialmodeller fra Saris, men kun til og med den 25. november. Så gør en god trailerhandel nu...!

Er du bådejer, kan du med Black Days også spare hele 20% på vores stærke el-spil til bådtrailere. Så skal du ikke selv ase med at få båden op på traileren igen efter sejlturen – det hele kører automatisk, nemt og ubesværet.

Se Black Days-tilbud her

Begrænset antal til prisen: Først-til-mølle

Find Brenderup-trailere her

Se også vores gode tilbud på udvalgte robot-plæneklippere, som du kan få i forskellige pakker til stærke priser, bl.a. med installation. Så lægger vi afgrænsningskablet ned for dig - nemmere bliver det ikke.

Shadow

Tilbuddene gælder indtil Black Friday den 26. november 2021, eller så længe lager haves. Bemærk dog, at tilbuddet på Saris Special Black Edition-trailere kun er til og med torsdag den 25. november 2021.

Du modtager denne email, da du har givet samtykke hertil.
Ønsker du ikke længere at modtage sådanne emails? Afmeld dig her

Se i din browser