Kan I mærke det? Foråret er på vej. Himlen er oftere blå, temperaturen let stigende, folk smider de varmeste frakker og søger udendørs for at få den længe ventede sol i ansigtet (husk solcreme).
Bliver nyhedsbrevet ikke vist rigtigt? View in Your Browser

Udgave 28. * 23. marts, 2021

Så er vi tilbage med 5 anbefalinger til hvad man bare ikke må gå glip af i april måned. Der er noget for de madglade, de kulturinteresserede og dem som ikke mener, at april er for tidligt til en dukkert.

Denne måneds anbefalinger kommer fra Kasper, som blandt andet er redaktør på Copenhagen Unfolded og visitcopenhagen.dk. Kasper er Vesterbroer og elsker at cruise rundt i kvarteret og indsnuse både det nye og det klassiske ved bydelen - men i den her udgave af Copenhagen Unfolded kommer også til både Nørrebro og Frederiksberg.

😎

Kan I mærke det? Foråret er på vej. Himlen er oftere blå, temperaturen let stigende, folk smider de varmeste frakker og søger udendørs for at få den længe ventede sol i ansigtet (husk solcreme). Jeg er på fuldstændig samme rejse. Uldfrakken er røget på loftet og solbrillerne er kommet frem i stedet, og jeg er klar til april. Jeg har 5 ting på programmet, som jeg både vil anbefale og selv skal ud og opleve. Følg med for nu går der forår i den!

🥂

VIN PÅ ENGEHAVE PLADS

Enghave plads har for alvor fundet sig selv igen efter et par år med Metro byggeri. Men nu er Pladsen endnu engang blevet en Vesterbro-favorit, når det kommer til udendørs hang outs.

Foto: PR Enghave Plads 9

Jeg er vild med Enghave Plads 9, som nu både er en konventionel bar, men også fungerer som et hole-in-a-wall udskænkningssted. Opskriften er enkel, bestil et glas kølig hvidvin og find en god plads i solen og lad livsnyderiet begynde. Aaaahhh, forår!

🩱🩲

TID TIL EN DUKKERT

Jeg er ikke vinterbader, men forårsbader kan jeg gå med til. April er måneden for årets første dukkert, og jeg skal forbi dyppezonen på Kalvebod Bølge og skyde badesæsonen i gang. Det bliver med varm kaffe på termokande, og det bliver på en af de mere vindstille dage, hvor solen har noget varme i sig. 

Foto: Mathias Brandt

Kommer du ikke lige forbi Kalvebod Brygge, er der masser af andre muligheder for at hoppe i vandet. Her er der en god guide til fine badesteder i København og omegn.

🍔

BURGER, FRITTER OG EN STOR COLA

Jeg er ret sikker på, at jeg ikke er den eneste, der med jævne mellemrum trænger til at få en god burger, og jeg ved lige hvor jeg skal have min næste; Tommi's Burger Joint. De serverer bare virkelig gode burgere, med klassisk tilbehør. 

Foto: Daniel Rasmussen

Jeg tænker, at jeg skal traske lidt rundt i Kødbyen, med åben jakke og hænderne i lommen, indsnuse stemningen, måske få en lille aperitif et sted og så en stor fed burger i solen. Du kan også snuppe en Tommi’s burger på Nørrebrogade, hvis du er på de kanter i stedet.

Der må være nogle gode alternativer, tænker du måske. Det kan du bande på. Der er massere. Tjek vores guide til Københavns bedste burgere her.

👩‍🎨

JAPANSK KUNST UNDER JORDEN

Der er for nylig åbnet en ny udstilling af den japanske kunster Chiharu Shioto i Cisternerne i Søndermarken på Frederiksberg. Det gamle underjordiske vandreservoir er blevet omskabt til en drømmelignende parallelverden, som jeg skal opleve. 

Foto: Torben Eskerod

Udstillingen beskrives som på en gang magisk og foruroligende. Multiple Realities hedder udstillingen og den bliver for mig, som minimum, april måneds kulturindsprøjtning. Og den skal selvfølgelig kombineres med en tur rundt i en nyudsprunget Søndermarken, når nu jeg er der

🦞

AUTENTISK BISTROSTEMNING PÅ JÆGERSBORGGADE

Sidste anbefaling inkluderer kniv og gaffel. Ja, nu skal vi ud at have frisk fisk, skaldyr og naturvin fra øverste hylde. Silberbauers Bistro åbnede sidste forår og har siden da været go to sted, hvis du ønsker den bedste tilberedning af de friskeste råvarer der er i sæson, fornuftige priser og autentisk god stemning. 

Foto: PR Silberbauers Bistro

Silberbauers Bistro ligger på stadigt hippe Jægersborggade på Nørrebro, hvor du kan gå ind fra gaden, men jeg har hørt, at det anbefales at bestille bord, så man ikke risikerer at gå forgæves. Pro tip! 😉

OVER AND OUT

Sådan kommer min april blandt andet til at se ud. København skal opleves med solen i ansigtet og med føde til både krop og sind. Det er mit motto i de kommende uger, om ikke andet.

Men husk, at dette blot er mine anbefalinger. På redaktionen er vi lige så interesseret i at høre jeres, så skriv meget gerne, hvis der er noget, som I føler, at vi har overset.

Vi er (som sædvanligt) tilbage om to uger med meget mere om alt det bedste fra København.

Kasper, Copenhagen Unfolded

🙏

Copenhagen Unfolded er udgivet af VisitCopenhagen, som hver dag fortæller hele verden om København og de oplevelser, der er at hente her. Med Copenhagen Unfolded, vil vi gerne dele vores københavneroplevelser med både gæster og lokale.

Denne udgave af Copenhagen Unfolded er sat sammen af Kasper Syhler, Frederik Ibsing og Anders Nørland.

Kender du nogen, der vil være lige så glad for Copenhagen Unfolded, som dig? Giv en ven muligheden for at skrive sig op.

Har du fået videresendt det her nyhedsbrev af en ven? Skriv dig op her, så du kan modtage det selv hver anden uge.

Send forslag, spørgsmål, forslag til samarbejde eller generel feedback til redaktion@woco.dk

Get Social

Custom
Custom
Custom
Custom

Copenhagen Card

Spar penge på din tur til København. Med et Copenhagen Card får du gratis indgang til 80+ attraktioner, gratis offentlig transport og du kan gratis medbringe to børn under 10 år. Læs mere.

Priser fra kun 419 kr. for 24 timer.

Har du ikke længere behov for at modtage det her nyhedsbrev? Afmeld eller opdater dine indstillinger