I tvivl om hvad du skal lave i august måned? Her er 5 anbefalinger fra min egen to-do liste, den sidste sommermåned skal nemlig nydes fuldt ud.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bliver nyhedsbrevet ikke vist rigtigt? View in Your Browser

Udgave 37. * 27. juli, 2022

Så er vi tilbage med 5 anbefalinger til hvad man bare ikke må gå glip af i august måned. Det betyder også slutningen af sommeren, men vi skal lige nå at nyde den sidste del lidt endnu. 

Denne måneds anbefalinger kommer fra Frederik, som er en fast del af Copenhagen Unfolded redaktionen. Udover sit arbejde i Wonderful Copenhagen elsker Frederik at udforske de lidt mere gemte områder i byen, og selvfølgelig dele dem med alle jer. 

😎

Jeg syntes næsten lige sommeren er begyndt, og nu er vi allerede nået til august. Vi kan selvfølgelig håbe på en ordentlig sensommer, men indtil da skal vi nyde den sidste varme, og et UV indeks der stadig kan gøre huden brun (husk solcremen). Jeg har derfor fundet 5 anbefalinger fra min egen København to-do liste, så vi kan slutte sommeren af på den helt rigtige måde. 

🏊

START DAGEN MED EN MORGENDUKKERT

For nogle år siden havde jeg min daglige gang på Østerbro, og tog morgendukkerter næsten hver dag i sommersæsonen ved Svanemøllestranden. For mig er der ikke nogen bedre start på dagen end en frisk tur i vandet fra morgenstunden. Jeg forestiller mig en tidlig morgen med blikstille vand, og så bare med hovedet først.

Foto: PR Københavns kommune

Siden er jeg flyttet fra Østerbro men syntes stadig at Svanemøllestranden er et af de bedste badespots. Der er både sandstrand og en lang mole, hvor man kan hoppe direkte i vandet. Et lille hemmeligt tip fra en tidligere lokal, er at tage lige over på den anden side, ved selve havnen. Her er der en lille badebro, som man kan have lidt mere for sig selv😉

🍺

GADEFEST I ØLLETS TEGN

København er helt klart blevet et hotspot for specieløl og mikrobryggerier. Et af disse bryggerier er To Øl. De har nu planlagt en ølfestival/street party på Nørrebro, sammen med ølbaren Brus, hvor de har inviteret 30 forskellige bryggerier, som alle vil servere deres øl. Jeg tænker at jeg skal et smut forbi 😉

Foto: Daniel Rasmussen

Festivalen foregår henover en weekend fra d. 5-7 august, og er helt gratis at deltage i, du skal kun hive kortet frem når det kommer til øllene. Weekenden slutter af med en hangover brunch om søndagen, hvor man kan komme sig ovenpå øllene med en lækker brunch og Jazz musik. Tjek programmet ud, og så ses vi måske derhenne. 

🥗🍝

EN KLASSE FROKOST PÅ NØRREBRO

Jeg foretrækker faktisk at gå ud og spise en god frokost, over at begive mig ud i de ofte dyrere aften menuer. Maden er jo i samme kvalitet, prisen er bare lidt lavere. Her vil jeg helt klart anbefale OmarNørrebro, de har en super lækker frokost menu på 4 serveringer til kun 180 kr. og jeg kan love man får noget for pengene🤑

Foto: Martin Heiberg

Omar er også et af mine yndlingssteder at sidde og drikke en øl. Der er bare en hyggelig og rar stemning her, gemt lidt væk fra det ellers travle og kaotiske Nørrebro. Fadøl til 40 kr. er helt klart også godkendt, og i den lave ende vil jeg sige. 

🗿🌴

PALMEHUS OG ANTIKKE STATUER

Der er mange grunde til at besøge Glyptoteket, selv på en varm og solrig sommerdag. Selv syntes jeg de antikke statuer fra Rom og Grækenland er meget spændende, men Glyptoteket er i sig selv er også virkelig flot. Især Vinterhaven, der fungerer som et slags drivhus med palmer og andre eksotiske planter, og det perfekte sted til at tage et afbræk fra hverdagen. 

Foto: Glyptoteket og Daniel Rasmussen

August er også sidste måned hvor Glyptotekets tagterrasses pop-up café er åben. Her bliver der serveret kolde forfriskninger med udsigt ud over byens tage og tårne. Efter en lille museumstur kan jeg forestille mig at sidde deroppe, og nyde en kold drink i solskinsvejret. 

🍕

PIZZA SELV NAPOLI KAN GÅ MED TIL

Det ikke nogen hemmelighed at København ikke er det sydlige Italien. Men med Corsa Pizza på en rigtig varm sommerdag, kan man næsten føle at man sidder ved foden af Etna vulkanen og nyder en autentisk pizza. Corsa laver nemlig vildt lækre napolitanske pizzaer.

Foto: Corsa pizza Østerbro

August måned slutter i hvert fald ikke før jeg har været et smut forbi Corsa og tilfredsstillet min pizza trang. Jeg tænker det bliver en af dem med en ordentlig klump Burrata ovenpå, og så med en italiensk øl til. Hvis du bare ikke kan få nok af pizza, så har vi selvfølgelig også en guide med de bedste pizzaer i København. 

OVER AND OUT

Det tænker jeg er hvad jeg kommer til at bruge min august på. Der bliver både plads til svømmeture i havet, lækker mad, gode øl og selvfølgelig også et lille skud kultur. 

Men husk, at dette blot er mine anbefalinger. På redaktionen er vi lige så interesserede i at høre jeres, så skriv meget gerne, hvis i føler at der er noget vi har overset.

Vi er (som sædvanligt) tilbage om to uger med meget mere om alt det bedste København har at byde på.

Frederik, Copenhagen Unfolded

🙏

Copenhagen Unfolded er udgivet af VisitCopenhagen, som hver dag fortæller hele verden om København og de oplevelser, der er at hente her. Med Copenhagen Unfolded, vil vi gerne dele vores københavneroplevelser med både gæster og lokale.

Denne udgave af Copenhagen Unfolded er sat sammen af Kasper Syhler, Frederik Ibsing og Anders Nørland.

Kender du nogen, der vil være lige så glad for Copenhagen Unfolded, som dig? Giv en ven muligheden for at skrive sig op.

Har du fået videresendt det her nyhedsbrev af en ven? Skriv dig op her, så du kan modtage det selv hver anden uge.

Send forslag, spørgsmål, forslag til samarbejde eller generel feedback til redaktion@woco.dk

Get Social

Custom
Custom
Custom
Custom

Copenhagen Card

Spar penge på din tur til København. Med et Copenhagen Card får du gratis indgang til 80+ attraktioner, gratis offentlig transport og du kan gratis medbringe to børn under 12 år. Læs mere.

Priser fra kun 439 kr. for 24 timer.

Har du ikke længere behov for at modtage det her nyhedsbrev? Afmeld eller opdater dine indstillinger