Vi ønsker at give hjertevarme og nærvær til Danmarks udsatte børn. Vi donerer derfor 50% af alt salg på Black Friday
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Kan du ikke læse denne email? Vis i browser
Altanbutikken.dk
URK.dk

Black Friday Donation:

50% af alt salg på Black Friday doneres til

Ungdommens Røde Kors

Black Friday er lige om hjørnet. Det bliver dog en lidt anderledes dag hos os i år.

I stedet for at drukne i tilbudsjunglen på denne dag, ønsker vi at gå en anden vej.

Vi ønsker at give hjertevarme og nærvær til nogle af de mest udsatte børn i Danmark. Vi håber derfor at vi sammen kan sørge for lidt mere julehygge og aktiviteter for børn og unge, der går gennem en svær periode i livet og derfor må holde jul udenfor hjemmet.

URK.dk

Når samfundet lukker ned, som det har været under Corona, er det netop de børn og unge, der i forvejen har det svært, som rammes hårdest. De kan gå en mørk vinter i møde.

Vi har derfor valgt at 50% af vores omsætning på Black Friday (både i vores showroom og på Altanbutikken.dkskal gå til Ungdommens Røde Kors, så de kan sørge for aktiviteter til de udsatte børn og unge, der benytter sig af deres sociale tilbud.

Vores udsatte børn har i den grad fortjent at kunne se frem til lidt ekstra julehygge i december på krisecentre, døgninstitutioner, hospitaler og psykiatriske afdelinger. Og vi vil gerne være med til at sikre, at børnene får nogle hyggelige juleaktiviteter.

I lyset af at der er børn der ikke kan fejre jul hjemme vil du som besøgende på Altanbutikken.dk samt i vores showroom på Godthåbsvej på Black Friday blive præsenteret for at 50 % af dit køb går til Ungdommens Røde Kors og deres aktiviteter for børn og unge der ikke kan fejre jul hjemme.

Har du tænkt at købe julegaver hos os eller har du kig på en af de populære preorder-varer vi har hjemme igen til foråret, så køb det på Black Friday, så vi sammen kan støtte de udsatte danske børn mest muligt.

Vi vil i løbet af næste uge fortælle lidt mere om det arbejde Ungdommens Røde Kors laver og hvad vores donationer vil gå til.
Du kan se mere på URK.dk.

Vil du ikke længere modtage vores emails kan du afmelde her.
Altanbutikken ApS Godthåbsvej 11 Frederiksberg, Frederiksberg 2000